ComplyTo - Privacy Widget

ComplyTo Privacy Widget

Vis verden at du har styr på GDPR, og styrk din virksomheds image!

Privacy Widget gør din virksomhed transparent over for kunderne

ComplyTo Privacy Widget hjælper din virksomhed med at skabe tillid og tryghed hos kunder, brugere og medarbejdere.

Vores system hjælper dig med at udarbejde dine persondatapolitikker, og du kan altid opdatere dem, når du begynder at bruge et nyt IT-system eller behandler en ny type persondata. 

Privacy Widget er en knap, som du kan implementere på din virksomheds website, hvor din senest opdaterede privatlivspolitik altid vil komme frem, når dine kunder, medarbejdere og brugere trykker på den.

Nem og overskuelig privatlivspolitik

Når du trykker på Privacy Widget-knappen kommer din virksomheds privatlivspolitik op. Her kan de interesserede nemt vælge deres persontype og se hvilke persondata din virksomhed opbevarer om dem.

For eksempel, hvis en medarbejder ønsker at se hvilke oplysninger arbejdspladsen har om en, så kan den vælge "HR" i fanen, derefter vælger personen "Medarbejder". Så kommer alle de persondatatyper, som virksomheden opbevarer om medarbejdere frem. 

Privacy policy viser privatlivspolitik

Få din egen Privacy Widget i dag

Opret din gratis konto

5 fordele ved at bruge Privacy Widget

1. Fasthold dine kunder ved at overholde GDPR

Med dine persondatapolitikker viser du dine kunder, medarbejdere og brugere, at du er pålidelig og ansvarlig i behandlingen af deres persondata, samtidig med at du overholder loven. Forbrugerne er i den grad kritiske over for virksomheder, der ikke overholder GDPR. Ifølge en større forbrugerundersøgelse vil 71 procent af forbrugerne fravælge virksomheder, der ikke overholder Persondataforordningen. 

Fravalg af webshops uden datasikkerhed
Lav GDPR tiltro til webshops

2. Øg tiltroen til din virksomhed

Webshops og andre virksomheder indenfor detailhandelbranchen kan med stor fordel udnytte GDPR til at skabe et omdømme som sikre persondataansvarlige. Især fordi at detailhandelbranchen er den branche med lavest tiltro fra forbrugerne. Hele 45 procent af forbrugerne har lavest tiltro til branchen, hvor den næstlaveste tiltro ses hos telekommunikationbranchen med 16 procent af forbrugerne.

3. Branding af din virksomheds sikkerhed

ComplyTo Privacy Widget er et stempel, der viser dine kunder, medarbejdere og brugere, at du har styr på GDPR og forsvarligt anvender og opbevarer deres personoplysninger. Tillid fra dine kunder og brugere er guld værd!

ComplyTo GDPR båd
gdpr compliance ComplyTo

4. Altid opdateret

Når du laver ændringer eller tilføjer til dine politikker, opdateres de automatisk, så dine nyeste, offentliggjorte politikker hele tiden ligger klar til læsning. De gamle persondatapolitikker gemmer vi, så du kan vise dem frem i fald Datatilsynet eller andre efterspørger dem.

5. Fuld oversigt over persondatapolitikker

Alle dine politikker ligger klart ét sted, og det eneste du skal gøre er at linke til vores Privacy Widget. Så slipper du for at skulle uploade dine politikker, hver gang du har lavet den mindste ændring. Helt enkelt.

gdpr dansk eu persondataloven

Se oversigt over virksomheder med ComplyTo GDPR

Find dem her

Vis dine kunder, at du har styr på det der GDPR halløj

Man kommer altid længst med åbenhed og ærlighed - det gælder også med persondataloven og GDPR. Derfor har vi hos ComplyTo, nu gjort det nemmere end nogensinde for dig, at gøre dine politikker tilgængelige for de relevante personer, og de er altid opdateret med de nyeste ændringer i din anvendelse af persondata - helt enkelt og automatisk.

ComplyTo Privacy Widget giver dig mulighed for at vise, at du har taget stilling til alt omkring persondata gennem anvendelsen af ComplyTo GDPR - og vi sørger for, at din seneste version af persondatapolitikkerne altid er online - det eneste du skal gøre er, at linke direkte til din persondatapolitik-side hos ComplyTo. Lettere kan det ikke blive, og ComplyTo Privacy Widget er nu en funktion, der hører under dit abonnement.

Du kan se Privacy Widget for ComplyTo her - Din virksomhed får præcis det samme ved at bruge ComplyTo Privacy Widget - og du kan helt selv vælge hvilke persondatapolitikker der skal ligge der.

Privacy Widget er klart til, at du kan vise dine kunder, medarbejdere og brugere dine persondatapolitikker.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyheder om GDPR og ComplyTo

Ja tak - det lyder spændende