ComplyTo App

Vis verden at du har styr på GDPR, og styrk din virksomheds image!

ComplyTo App gør din virksomhed transparent over for kunderne

ComplyTo app'en hjælper din virksomhed med at skabe tillid og tryghed hos kunder, brugere og medarbejdere.

Vores app hjælper dig med at udarbejde dine fortegnelser, og du kan altid opdatere dem, når du begynder at bruge et nyt IT-system eller behandler en ny type persondata. 

App'en er en knap, som du kan implementere på din virksomheds website, hvor din senest opdaterede fortegnelse altid vil vises, når dine kunder, medarbejdere og brugere ønsker at se den.

Nem og overskuelig privatlivspolitik

Når du anvender app'en kommer din virksomheds fortegnelse op. Her kan interesserede nemt vælge deres persontype og se, hvilke persondata din virksomhed opbevarer om dem.

For eksempel, hvis en medarbejder ønsker at se hvilke oplysninger arbejdspladsen behandler, så kan medarbejderen vælge "HR" i fanen, derefter vælger medarbejderen "Medarbejder". Så kommer alle de persondatatyper, som virksomheden opbevarer om medarbejdere frem. 

Privacy policy viser privatlivspolitik

Ta' app'en i brug allerede i dag

Opret din gratis konto

5 fordele ved at bruge ComplyTo GDRP app'en

1. Fasthold dine kunder ved at overholde GDPR

Med dine fortegnelser viser du dine kunder, medarbejdere og brugere, at du er pålidelig og ansvarlig i behandlingen af deres persondata, samtidig med at du overholder loven. Forbrugerne er i den grad kritiske over for virksomheder, der ikke overholder GDPR. Ifølge en større forbrugerundersøgelse vil 71 procent af forbrugerne fravælge virksomheder, der ikke overholder Persondataforordningen. 

Fravalg af webshops uden datasikkerhed
Lav GDPR tiltro til webshops

2. Øg tiltroen til din virksomhed

Webshops og andre virksomheder indenfor detailhandelbranchen kan med stor fordel udnytte GDPR til at skabe et omdømme som sikre persondataansvarlige. Især fordi at detailhandelbranchen er den branche med lavest tiltro fra forbrugerne. Hele 45 procent af forbrugerne har lavest tiltro til branchen, hvor den næstlaveste tiltro ses hos telekommunikationbranchen med 16 procent af forbrugerne.

3. Branding af din virksomheds sikkerhed

Ved brugen af ComplyTo app'en sender din virksomhed et signal til jeres kunder, medarbejdere og brugere, at I har styr på GDPR og forsvarligt anvender og opbevarer deres personoplysninger. Tillid fra jeres kunder og brugere er guld værd!

ComplyTo GDPR båd
gdpr compliance ComplyTo

4. Altid opdateret

Når du laver ændringer i dine fortegnelser, opdateres de automatisk, så dine nyeste, offentliggjorte fortegnelser hele tiden ligger klar til læsning. De gamle fortegnelser gemmer vi, så du kan vise dem frem i fald Datatilsynet eller andre efterspørger dem.

5. Fuld oversigt over fortegnelser

Alle dine fortegnelser ligger klart ét sted, og det eneste du skal gøre er at benytte vores app. Så slipper du for at skulle uploade dine fortegnelser, hver gang du har lavet den mindste ændring. Helt enkelt.

gdpr dansk eu persondataloven

Se oversigt over virksomheder med ComplyTo GDPR

Find dem her

Vis dine kunder, at du har styr på det der GDPR halløj

Man kommer altid længst med åbenhed og ærlighed - det gælder også med persondataloven. Derfor har vi hos ComplyTo gjort det nemmere end nogensinde før, at gøre dine fortegnelser tilgængelige for relevante personer, og de er altid opdateret med de nyeste ændringer i din anvendelse af persondata - helt enkelt og automatisk.

ComplyTo GDPR app giver dig mulighed for at vise, at du har taget stilling til alt omkring persondata gennem anvendelsen af ComplyTo GDPR - og vi sørger for, at din seneste version altid er online - det eneste du skal gøre er, at linke direkte til din side hos ComplyTo. Lettere kan det ikke blive, og ComplyTo GDPR app er nu en funktion, der hører under dit abonnement.

Du kan se GDPR app her - Din virksomhed får præcis det samme ved at bruge ComplyTo GDPR app - og du kan helt selv vælge hvilke fortegnelser der skal ligge der.

GDPR app er klart til, at du kan vise dine kunder, medarbejdere og brugere dine fortegnelser over persondataoplysninger.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyheder om GDPR og ComplyTo

Ja tak - det lyder spændende