ComplyTo - Privatlivspolitik skabelon til overholdelse af GDPR

Privatlivspolitik skabelon til overholdelse af GDPR

GDPR skabeloner gør persondataloven nemmere for din virksomhed

Store dele af 2018 har været præget af snak om GDPR. Sociale medier som LinkedIn har været fyldt med opslag og artikler om hvordan man overholder persondataforordningen og hvor store bøder virksomheder kan forvente at få. Selv myndigheder som Datatilsynet har haft travlt med at definere hvordan reglerne skal tolkes. Advokater og GDPR konsulenter har ingen interesse i at fortælle virksomheder hvordan de skal overholde loven gratis. Men de fleste ved, at en privatlivspolitik er vigtig for at overholde persondataloven. Der er mere til GDPR end kun en persondatapolitik, men vi kan ikke komme uden om dens vigtighed.

Kopiering af privatlivspolitik holder ikke

Vi ved, at de fleste virksomheder bare ønsker at få GDPR overstået. Nogle finder bare en skabelon på internettet eller kopierer en konkurrents privatlivspolitik og tilpasser navnene i den. Så burde den være klaret.

Det holder dog ikke altid stik. For det første, så kan det være at skabelonen ikke er fyldestgørende til at overholde GDPR. For det andet, så er det ikke sikkert at konkurrentens privatlivspolitik er god nok, eller at man selv har flere typer persondata eller systemer, der skal skrives ind i politikken. 

GDPR skabelon til din privatlivspolitik er den rette løsning

ComplyTo har udviklet GDPR skabeloner til forskellige virksomhedstypers persondatapolitik. Når du bruger vores skabeloner er store dele af din virksomheds privatlivspolitik allerede udfyldt. Det har vi gjort for dig, da der inden for virksomhedstyper er flere systemer til opbevaring og anvendelse af persondata og persontyper der er ens. Dem har vi udfyldt, så du nemmest og hurtigst kan lave din virksomheds unikke privatlivspolitik. Det eneste du mangler er at udfylde fx navne på de systemer du anvender, og tilpasse de sidste ændringer. Vores system sørger for at stille alle de rigtige spørgsmål så du udfylder din privatlivspolitik rigtigt.

Når du har kortlagt din privatlivspolitik med din skabelon, så er du klar til at offentliggøre den for dine kunder, medarbejdere og hjemmesidebrugere. 

Har du brug for hjælp til GDPR? Ring til os på +45 7196 9673

Fremtiden kræver løbende opdatering af privatlivspolitik

GDPR er en løbende proces. For de fleste virksomheder er det ikke nok at lave sin privatlivspolitik én gang. Flere undersøgelser viser, at virksomheder i de kommende år vil anvende et stigende antal SaaS-løsninger - altså abonnementydelser. Det betyder at virksomheder løbende skal inkludere disse ydelser i deres privatlivspolitikker. Det kan være meget besværligt at skrive ind i et dokuments selv, og det kan blive meget dyrt at betale en advokats honorar for det. Ja faktisk kan du bruge ComplyTo i et år for hvad én time hos en advokat koster. Med vores system kan du klare GDPR selv, fordi ingen advokater eller GDPR konsulenter kender alligevel din virksomheds persondata bedre end dig.

Med Privacy Widget er din senest opdaterede privatlivspolitik altid synlig

Når du har lavet din privatlivspolitik, skal den selvfølgelig vises frem til dine kunder, medarbejdere osv. Men det kan være et bøvl at skulle opdatere den manuelt på din virksomheds hjemmeside, hver gang du har lavet den mindste ændring. 

Derfor har ComplyTo udviklet Privacy Widget, så din virksomhed altid har den seneste version af privatlivspolitikken liggende på hjemmesiden. Når du har lavet dine ændringer, skal du ganske enkelt bare trykke "Gem" og så ligger opdateringerne allerede offentligt. Nemt og simpelt.

Du kan se ComplyTo's Persondatapolitik gennem Privacy Widget-funktionen i bunden af vores hjemmeside herunder.

Vælg den privatlivspolitik skabelon der passer på din virksomhed

Vi har på nuværende tidspunkt GDPR skabeloner til:

  • Webshops
  • Foreninger og medlemsorganisationer
  • Uddannelses- og børneinstitutioner
  • Detailhandel og butikker
  • Generelt selskab med salg, HR, administration og hjemmeside
GDPR privatlivspolitik skabelon til webshop

Opret din konto og lav din privatlivspolitik

Opret din gratis konto i dag