ComplyTo - Lav hurtigt din privatlivspolitik med GDPR skabeloner

En privatlivspolitik skabelon gør GDPR nemmere end du tror

Ingen advokater eller konsulenter kender dine persondata bedre en dig.

Vi ved GDPR er kedeligt...

... så derfor har vi udarbejdet forudindstillede privatlivspolitik skabeloner til forskellige virksomhedstyper. Så kan du lave din virksomheds privatlivspolitikker på ingen tid. Vores skabeloner er udfyldt efter hvad din virksomhedstype normalt har af persondata. Så er det kedelige kortlægningsarbejde næsten overstået. Det eneste du skal gøre er at kigge afkrydsningerne igennem, og tilføje eller fjerne de persondatatyper der mangler eller er overflødige.

Ingen advokater eller konsulenter kender din virksomheds persondata bedre end dig. Så hvorfor ikke selv udarbejde dine GDPR-politikker?

ComplyTo giver din virksomhed et system, hvor du kan lave og opdatere dine privatlivspolitikker, opbevare databehandleraftaler, få advarsler om GDPR-relaterede risici - og dine politikker vil altid ligge opdateret med vores Privacy Widget. 

Opret din gratis konto og udarbejd din privatlivspolitk nemt og enkelt. Vi gør GDPR nemt for din virksomhed.

Har du spørgsmål? Vi sidder klar på +45 7196 9673

Se hvordan du nemt kommer i gang med ComplyTo's privatlivspolitik skabeloner

ComplyTo giver dig

En GDPR skabelon til webshop privatlivspolitik

Lynhurtige skabeloner

Du kan frit vælge den skabelon der passer på din virksomhedstype, og ellers har vi også en skabelon der passer på de fleste virksomheder. Så kan du have din virksomheds privatlivspolitik på ned til fem minutter.

Læs mere om privatlivspolitik skabeloner her

Tryghed hos dine kunder og medarbejdere

Vis dine kunder, medarbejdere og brugere at du har styr på persondataloven. 45% af forbrugerne har lavest tiltro til detailhandelbranchens (herunder webshops) behandling af persondata. Ved brug af ComplyTo kan du vise dine kunder, at din webshop kan de stole på.

Læs tal fra forbrugerundersøgelser her
Privacy widget GDPR skabelon
Privatlivspolitik til webshop GDPR

Altid opdaterede politikker

Hav altid dine senest opdaterede privatlivspolitik synlig.

Nemt at justere dine politikker

Ret dine politikker til med nogle enkle kliks, når du fx har fået et nyt analyseværktøj eller medarbejderdatabase.

Databehandleraftaler til GDPR webshop
GDPR risikovurdering til webshop

Vær altid klar over dine risici

Du er altid opdateret på hvilke risici din virksomhed har ift. GDPR, og vi hjælper dig med at løse dem.

Hvilke virksomhedstyper har vi forudindstillede GDPR skabeloner til?

Vi har lavet forudindstillede skabeloner til din virksomheds privatlivspolitikker, som gør din behandling af persondata meget mere overskuelig og hurtigere. Vi arbejder løbende på at udvikle forudindstillede skabeloner til flere virksomhedstyper.

Vi har GDPR skabeloner til:

  • Webshops
  • Detailhandel (butikker)
  • Foreninger og medlemsorganisationer
  • Generel virksomhed med almen anvendte persondatatyper (indeholder e-mail, e-mail marketing, bogføring, fakturering, kundedatabase, HR herunder løn og rekruttering)

Har du et spørgsmål? Ring til os på +45 7196 9673

Andre funktioner i ComplyTo - Alt du skal bruge til at overholde GDPR

Privacy Widget

Privacy Widget

Kortlægning af persondata

Kortlægning af persondata

Arkiv til dine dokumenter

Arkiv til dine dokumenter

Intelligent risikovurdering

Intelligent risikovurdering

Support via chat og mail

Support via chat og mail

Persondatapolitikker

Persondatapolitikker

Databehandleraftaler

Databehandleraftaler

Standarddokumenter og kontrakter

Standarddokumenter og kontrakter

Ændringshistorik

Ændringshistorik

Se flere smarte funktioner i ComplyTo

Find dem her

I ComplyTo arbejder vi for, at gøre persondataforordningen så nem som muligt for små og mellemstore virksomheder. Vi er klar over, at mange virksomheder i Danmark og EU ser GDPR som et besvær, de bare gerne vil have overstået. Derfor arbejder vi løbende på at gøre arbejdet med loven nemmere for virksomheder selv at klare, så det heller ikke koster unødigt mange penge i honorarer til advokater og konsulenter, hver gang der skal ændres det mindste i en virksomheds persondatapolitikker. ComplyTo GDPR gør overholdelse af loven nemmere for dig og din virksomhed. Hvis du har spørgsmål, er vi til rådighed gennem vores chatfunktion (nederste højre hjørne), på mail gennem [email protected] eller telefon +45 7196 9673.

ComplyTo - Stay Compliant

Opret din gratis konto nu

Kom i gang her