ComplyTo - Forbrugerne fravælger virksomheder pga. GDPR

Forbrugerne siger: Overhold GDPR, eller vi skrider

Tallene lyver ikke - Se her hvordan du kan beholde dine kunder

Opret din gratis ComplyTo nu

Opret din konto her

Tillid er nøglen til forbrugerne. Hvis din virksomhed i fremtiden skal fastholde og tiltrække nye kunder, er det alfa og omega at kunderne kan stole på din virksomhed.

Forbrugerne ønsker gennemsigtighed i hvordan virksomheder bruger den persondata de modtager, og de er klar til at fravælge de virksomheder, som ikke overholder GDPR. Det viser flere undersøgelser foretaget inden for det seneste år.

Denne artikel gennemgår fire større, uafhængige undersøgelser af forbrugernes holdning til virksomheders brug af deres persondata, og kommer med råd til hvordan din virksomhed kan bruge GDPR til branding.

Forbrugerne siger:

Fravalg af webshops uden datasikkerhed

Forbrugerne fravælger virksomheder, hvis de ikke overholder GDPR

Hvis din virksomhed ikke har styr på dine kunders personoplysninger eller overholder persondataforordningen, sætter det dig i et dårligt lys hos forbrugerne. Du kan endda tabe store dele af din kundegruppe, hvis virksomhedens brand bliver præget af, at den ikke overholder GDPR. Flere undersøgelser understreger dette.

58 procent af deltagerne i en undersøgelse foretaget af Accenture siger, at de vil ændre halvdelen eller mere af deres forbrug mod virksomheder der udmærker sig ved at personliggøre kundeoplevelsen og samtidig opbevarer deres persondata sikkert.

HubSpot har ligeledes lavet en rapport om forbrugernes forhold til GDPR, hvor 71 procent svarer, at de ikke vil handle med en virksomhed, der ikke overholder persondataforordningen.

I en tredje undersøgelse af Unruly svarer 76 procent af deltagerne, at de kun vil købe varer fra et brand, de har tillid til, og 53 procent af deltagerne i samme undersøgelse siger, at det at en virksomhed tydeligt fortæller hvordan de vil bruge ens persondata, er den største grund til at de stoler på et brand. Den næststørste grund til at stole på en virksomhed er, at den giver forbrugeren muligheden for at slette deres persondata fra virksomheden database.

Resultaterne fra undersøgelserne viser tydeligt, at jo mere tillid dine brugere og kunder har til din virksomheds anvendelse og opbevaring af personoplysninger, jo større chance har virksomheden for at beholde kunderne og få flere oplysninger om dem. Og som de fleste virksomheder nok ved, så giver relevant data om brugere og kunder mulighed for at forbedre produktet, og hvis kunderne er trygge ved at dele deres persondata med virksomheden, er det guld værd. Så brand din virksomhed som en gennemsigtig og tryg dataansvarlig!

GDPR er vigtigt for din virksomhed fordi:

Kunder vil have GDPR datasikkerhed

Mangel på tillid og dårlige kundeoplevelser kan resultere i krav om indsigt og sletning af persondata.

Som nævnt ovenfor, så er tillid fra forbrugerne afgørende for om virksomheder kan fortsætte deres arbejde med deres persondata og beholde kunder. Det er der bred enighed om i flere undersøgelse. For eksempel siger Accenture’s undersøgelse, at det er vigtigt for 87 procent af forbrugerne, at virksomheder beskytter deres private oplysninger. Derudover siger 73 procent ja til, at det er en høj frustrationskilde ikke at kunne stole på en virksomhed, der opbevarer deres persondata.

Gennemsigtighed i opbevaring og brug af forbrugernes persondata er en vigtig faktor i målet om at opnå forbrugernes tillid. I en undersøgelse af Unruly svarer 63 procent af de adspurgte, at de vil stole mere på virksomheder, hvis der var mere klarhed omkring hvordan og hvor deres personoplysninger anvendes. For hvis din virksomhed ikke kommunikerer klart hvordan den behandler kundernes persondata, så begynder den lurende mistillid i deres hoveder.

Kunder der har mistillid til din virksomhed for at bruge deres persondata til andet end det formål de er givet, har derudover også større tilbøjelighed til at udnytte deres GDPR rettigheder (læs personers rettigheder her). En undersøgelse med over 7.000 EU borgere foretaget af Pega viser, at den største grund til at kunder efterspørger deres persondata, er hvis de finder ud af, at virksomheder videresælger eller deler deres personoplysninger til andre virksomheder. Derefter kommer markedsføring og dårlig kundeservice som de vigtigste faktorer for, at kunder ønsker deres persondata slettet.

Det er altså tre undersøgelser, uafhængige af hinanden, der understreger at tillid er guld, og helt konkret for din virksomhed betyder det, at - udover at du ikke skal give persondata til tredjepart uden kundens samtykke - din virksomhed i fremtiden bør have endnu større fokus på at yde en god kundeservice og markedsføre med god stil. Vigtigst er dog for forbrugerne, at de kan stole på de virksomheder de handler hos.

Detailhandel (herunder webshops) er mest utroværdige

Lav GDPR tiltro til webshops

Lav tillid til webshops og detailhandels GDPR

Ifølge Pega, er der især lav tillid til webshops og detailhandel. 45 procent af deltagerne i undersøgelsen siger, at de er mindst tryg ved at give personoplysninger til detailhandel industrien, efterfulgt af telekommunikation (16 procent) og staten (15 procent).

Det betyder at detailindustrien har en branding udfordring, som den bør tage op hurtigst muligt. Den nemmeste måde webshops og butikker kan gøre dette på er ved at være klare i spyttet og gennemsigtige omkring hvordan de indsamler persondata, hvad de bruger persondata til og om man videregiver eller deler persondata med tredjepart.

Hvad skal din virksomhed gøre? En GDPR tjekliste

  • Vær ærlig og gennemsigtig omkring hvordan I indsamler og behandler persondata

 

  • Hvis du deler persondata med tredjepart, så gør det klart hvem du deler med og hvorfor

 

  • Gør det nemt for kunder at forstå hvad du bruger deres persondata til. Det gør kunden glad og måske kommer de tilbage. Det mindsker dårlig PR.

 

  • Brug GDPR til at brande din virksomhed som pålidelig og sikker. Tillid er guld og at du viser at du har styr på kundernes persondata skaber tillid.

ComplyTo hjælper dig med at skabe tillid blandt dine kunder

ComplyTo GDPR er en nem og intuitiv wizard der gør det nemt for din virksomhed at overholde persondataforordningen. Vores wizard hjælper dig med at udarbejde dine persondatapolitikker og databehandleraftaler. Den kan måle hvilke risici din virksomhed står overfor ift. GDPR, og hvilke opgaver der skal løses for at i overholde persondataloven. Kort sagt, så kan vi hjælpe jer med at skabe tillid blandt dine nuværende og fremtidige kunder, ved at I viser, at I behandler deres personoplysninger på den rette måde og overholder GDPR.

Har du andre GDPR spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller problemstillinger i forhold til persondataloven, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os gennem vores chatbot nederst i højre hjørne af hver side eller skrive en mail til [email protected].

Hvis du ønsker et brugervenligt online program til at lave dine persondatapolitikker og databehandleraftaler nemt og prisvenligt, så kan du prøve ComplyTo GDPR gratis.

Ønsker du at holde dig opdateret på nyheder, guides og tjeklister om EU persondataforordningen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

 

Kilder:

PEGA (2018): GDPR: Show me the data

Unruly (2018): The 2018 Unruly GDPR Consumer Trust Study

Accenture (2017): Global Consumer Pulse Research

Hubspot (2017, Q3): HubSpot GDPR Survey

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på GDPR

Ja tak - Send mig nyhedsbreve

Læs også

GDPR guide

Se hvordan du selv nemt kan udfylde dine persondatapolitikker.

Find guiden her
gdpr compliance ComplyTo

Få GDPR forklaret

Persondataforordningens betydning og konsekvenser for virksomheder

Lær mere her

GDPR for webshops - 8 tips og en tjekliste

Læs den her
gdpr compliance ComplyTo

Her er Datatilsynets tilsynsplan for 2018

Se hvad Datatilsynet kigger efter her

Facebooksider og GDPR - I deler ansvaret for persondata

Se hvad det betyder for dig her
Personers GDPR rettigheder

7 rettigheder personer har efter GDPR

Læs dine rettigheder her